Hva gjør jeg

Tar masse bilder, kameraet er med nesten overalt. Jeg tar bilder av små detaljer i naturen til det store landskapet, hav, sjø og fjell, folk og dyr, insekter, mønster og former som jeg kommer over. Jeg tar også bilder på oppdrag, enten det er produktopptak eller portretter. I tillegg til dette har jeg jobbet over 30 år i grafisk bransje og i de siste 25 år i fullservice reklamebyrå som grafisk designer/webdesigner. Ønsker du hjelp til å lage en webside, eller kanskje trenger du ny logo, en DM, visittkort eller noe annet. Bare spør, jeg kan hjelpe deg.

Hvordan gjør jeg det

Er mye ute i skog og mark, enten det er med fjellstøvler, sykkel eller lette joggesko. Kameraet ligger sjelden i sekken, det har jeg nesten alltid i hånden.

Hvor bor jeg

Bor i Drøbak som ligger vakkert til ved Oslofjordens østside. Drøbak er en tidligere kjøpstad, nå by på østsiden av Drøbaksundet. Drøbak er administrasjonssenteret i Frogn kommune i Akershus, og hadde 13 405 innbyggere per 1. januar 2015

280

Fornøyde kunder

12550

Arbeidstimer

65000

Bilder som er tatt

814

Komplette prosjekter

Fjord og fjære

Jeg er mye ute i båt om sommeren, og med kameraet i nærheten blir det mye bilder.

Landskapsbilder

Sensommer, høst og vinter liker jeg meg godt på fjellet, da blir det ofte mange turer ut i den norske fjellheimen, enten på jakt etter småvilt med hagla eller det perfekte bilde med kameraet.